Tennis Resort Finca Pinada
Tennis Resort Finca Pinada

 

 

In de omgeving van de badplaatsen Moraira (8 km) en Calpe (12 km), in de wijk Benimarco, ligt het Tennis Resort Finca Pinada. 2 km van het centrum van Benissa en 6 km van het strand van Moraira.

Dichtstbijzijnde luchthavens: Valencia en Alicante.

Dichtstbijzijnde station: Gandia.

Er zijn 4 golfbanen binnen een straal van 30 km en er is een breed scala aan recreatieve activiteiten.

Op het terrein van 20.000 vierkante meter vindt u een klein landelijk hotel met 5 dubbele kamers, een restaurant met een groot terras, een bar en een klein blok met 4 volledig ingerichte appartementen met  elk twee slaapkamers en een mooie gezamenlijke grote binnenplaats met BBQ .

De kamers en appartementen kunnen met ontbijt (6 € p.p. / dag), halfpension (18 € p.p. / dag) of volpension (28 € p.p. / dag) geboekt worden.

De 4 appartementen zijn licht en comfortabel, met satelliet - tv, een volledig uitgeruste keuken, centrale verwarming op gas, overdekte veranda en terrasmeubilair.

Het complex bevat ook een groot zwembad (20 x 10 m) met een kindergedeelte en twee buitendouches. Zowel bij het zwembad als op de terrassen van de appartementen kunt u genieten van de zon.

De tennisbanen zijn beschikbaar voor huurders op afspraak. (enkele uren per week gratis)

Gratis Wifi in en rond de Racketbar.

 

Waarom tennissen?

Tennis is een sport, goed voor lichaam en geest. Het wordt gespeeld in enkel en dubbelspel. Het is een van de weinige sporten die het mogelijk maken voor mannen en vrouwen om samen te spelen. Bij tennis verbrand u een gemiddelde van 498 calorieën per uur, en is een uitstekende cardiovasculaire oefening. Speel het regelmatig, want het is goed voor lichaam en geest. Handhaaft of verbetert de balans, mobiliteit, lenigheid, coördinatie en reflexen. Het is goed voor alle leeftijden. In onze club zijn ook spelers van boven de 70 jaar, die spelen zonder enig probleem. Ook de sociale kant mag men niet uitvlakken, want tennis kan de persoonlijke relaties tijdens het sporten bevorderen. De praktijk wijst uit dat in een club, uw kring van vrienden kan uitbreiden, met als gevolg verrijking. Bovendien, zelfs als je het spel zelf niet speelt, je op afstand, het kijken naar, b.v. het spel van Federer of Nadal, je het aangename gevoel geeft, te behoren tot deze "grote Tennis familie. " Het is een sport die ons verenigt op een speciale manier, het kent geen grenzen of klasse.

U kunt tennis leren op elke leeftijd, ook al heeft u nog nooit een racket in uw leven vastgehad. In een school als de onze, ontmoet je groepen van alle niveaus en leeftijden (we hebben zelfs cursisten van boven de 55 jaar!). En leren om goed te spelen is de beste methode om letsel te voorkomen.

 

Contacto

Benissa Sunrise, S.L.
Llanterner 1
03720 Benissa

Teléfono: +34 965058498

Móvil: +34 617 497 915

 

info@tennis-spanien.com

¿Quiere hacerse socio?

Llame al teléfono 965058498

 

O bien utilice nuestro formulario de contacto.

Horario

de 8.00 a 22.00 horas

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Benissa Sunrise, S.L.